Residenze Dalia

Located within a private area with a communal garden of over 3000 square meters and bordered by a green ring that ensures privacy and tranquility, the building complex was born from a redevelopment of an abandoned area where an office building was demolished to build private residences. From a qualitative point of view, the intervention has revitalized a large area abandoned for over a decade with the reconfirmation of the residential vocation of the entire street.

The real estate complex developed on the street front keeping the existing alignments and is divided into 4 volumetric bodies of different height and insistent on two common underground floors with parking area, cellars and technical rooms.

Residenze Dalia qualifies from the point of view of containing energy consumption within class A, and also, thanks to the exploitation of geothermal energy, it will not be a source of localized pollution by eliminating the use of fossil fuels.

Project Area / Commercial
9000 SLP (mq)

Energy class
A

Owner
Bnp Paribas

SHARE: